Klasse
7A Weizen/Weissbier
Brygget
None
Flasket
None
Alkoholstyrke
None%
Farve (EBC)
OG/FG
/
Bitterhet (IBU)
None (None)
Karbonering
None
Filtrert
nei
Mengde vørter
Nonel
Mengde ferdig øl
Nonel
Gjærbare ingredienser

Humle og krydder

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Gjærtype

Gjærmengde

Informasjon om gjæring

Kommentarer

Oppskrift (til 50 liter post boil):
6 900 g hvetemalt
4 500 g pilsnermalt
400 g Caramel Pils
200 g CaraHell

Koketid: 90 minutter
40 g Saaz (3,5 %) 60 min
40 g Hallertau Mittelfrüh (3,75 %) 15 min

Gjær: WLP300 Hefeweizen Ale Yeast
Gjæring: 17 ℃ i to uker


[BBcode]