Klasse
4E Amerikansk pale ale
Brygget
20. februar 2020
Flasket
9. mars 2020
Alkoholstyrke
5,4%
Farve (EBC)
10
OG/FG
1,050 / 1,009
Bitterhet (IBU)
34,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
20,0l
Gjærbare ingredienser

Pale Malt, 68%
Munich Malt, 14%
Wheat Malt, 14%
Oat Malt, 4%

Humle og krydder

Simcoe, 12 IBU / FWH
Citra, 6 IBU / 15min boil
Denali, 6 IBU / 15min boil
Citra, 4 IBU / Whirlpool 20min@75C Denali, 4 IBU / Whirlpool 20min@75C
Azacca, 2 IBU / Whirlpool 20min@55C
Ekuanot, 50gr / Whirlpool 10min@18C

Andre ingredienser

1ea Protafloc
1ea Servomyces
1ea Yeast Nutrient
10ml Clarity Ferm

Meskeinformasjon

Mash @ 65degC/90min
Mash Out @ 76degC/15min
Boil 60min

Gjærtype

WLP001 / WLP051

Gjærmengde

2 x 2.5liter starter

Informasjon om gjæring

Pitched yeast @ 16degC
Free rise for 1 day to 19degC and kept for the remains.

Kommentarer


[BBcode]