Klasse
8B Sweet stout
Brygget
9. november 2016
Flasket
15. desember 2016
Alkoholstyrke
9,3%
Farve (EBC)
75
OG/FG
1,101 / 1,030
Bitterhet (IBU)
46,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
15,5l
Mengde ferdig øl
13,5l
Gjærbare ingredienser

Malt
Sukker til annengangsgjæring på flaske

Humle og krydder

Saas
Magnum
Terninger med røstet eik

Andre ingredienser

Lett syrnet med melkesyrebakterier fra Biola i ett døgn før koking med humle

Meskeinformasjon

Mesket i 60 min på 64 - 66 gr C

Gjærtype

Safale US 05

Gjærmengde

11,5

Informasjon om gjæring

Gjære i romtemperatur 20 grader

Kommentarer


[BBcode]