Klasse
10D Saison
Brygget
6. mai 2018
Flasket
6. juni 2018
Alkoholstyrke
6,7%
Farve (EBC)
10
OG/FG
1051 / 1000
Bitterhet (IBU)
35,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
44,0l
Mengde ferdig øl
40,0l
Gjærbare ingredienser

13 kg Pils
400 gr CaraBelge
200 gr Acid
200 gr Caramunich 2

Humle og krydder

70 gr Hallertau Mittelfrueh (4,5%) @ 60 min
50 gr Saaz (3,5%) @ 60 min
40 gr Hallertau Mittelfrueh (4,5%) @ 30 min
50 gr Saaz (3,5%) @ 15 min

Andre ingredienser

11,65 gr MgSO4
5,97 gr Kalsium Klorid
4,22 gr Gips
2,96 gr Bakepulver
0,77 gr Kalk

Meskeinformasjon

65,6C @ 90 min

Gjærtype

WLP565/WLP640

Gjærmengde

1b pr. ml.

Informasjon om gjæring

20-25 på 2 døgn, holdt på 25 ut gjæringsperioden.

Kommentarer


[BBcode]