Klasse
1B Internasjonal lager
Brygget
3. februar 2019
Flasket
17. februar 2019
Alkoholstyrke
5,0%
Farve (EBC)
6
OG/FG
1055 / 1013
Bitterhet (IBU)
27,0 (O)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
22,0l
Mengde ferdig øl
18,0l
Gjærbare ingredienser

Pilsnermalt 5 kg
Münchnermalt 250g

Humle og krydder

Tettnang 4,5% 40 g ved kokestart
Hallertauer Hersbrucker 3,5% 26 g siste 10 minutter av koking.
Tettnang 4,5% 26g siste 10 minutter av koking.
Hallertauer hersbrucker 3,5% 13g når kokingen avsluttes.

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

mesketid 85 minutter 65 grader C.

Gjærtype

Bohemian lager

Gjærmengde

2 poser tørrgjær

Informasjon om gjæring

Gjæring en uke på 12 grader.
Ettergjæring en uke 12-20 grader.

Kommentarer


[BBcode]