5.8 kg (81.9%) — Weyermann Pilsner — Grain — 3.3 EBC
500 g (7.1%) — Special B Malt — Grain — 355 EBC
300 g (4.2%) — BestMalz Munich Dark — Grain — 28 EBC
240 g (3.4%) — Sugar, Table (Sucrose) — Sugar — 2 EBC - Secondary
140 g (2%) — Candi Syrup Candi Syrup, D-90 — Sugar — 177 EBC — Secondary
20 g (7 IBU) — Tettnang 3.8% — Boil — 60 min
16.7 g (9 IBU) — East Kent Goldings (EKG) 5.8% — Boil — 60 min
7.4 g (5 IBU) — Amarillo 7.3% — Boil — 60 min
100 g (1.4%) — Chopped dates — Adjunct — 3.9 EBC — Boil — 5 min
18.6 g (2 IBU) — East Kent Goldings (EKG) 5.8% — Boil — 5 min
5 g — Irish Moss — Boil — 15 min
0.5 g — Servomyces — Boil — 15 min
Temperature — 65 °C — 90 min
Temperature — 72 °C — 5 min
White Labs WLP550
2 pakker
Pitchet gjær i vørter på 19 grader, og lot den stige fritt opp til 28 grader, og holdt der ut gjæringsforløpet. Tilsatte sukker og kandissukker etter stormgjæring.
Basert på 7 Fjell Sinterklaas. Litt i øvre sjiktet når det gjelder OG/FG, og tilsetning av sukker og dadler går kanskje utenfor typedefinisjonen, men prøver meg uansett.