Klasse
12B Belgisk frukt lambic
Brygget
17. januar 2017
Flasket
20. januar 2018
Alkoholstyrke
5,8%
Farve (EBC)
8,7
OG/FG
1,045 / 1,001
Bitterhet (IBU)
8,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
18,0l
Mengde ferdig øl
16,0l
Gjærbare ingredienser

2,5 kg Pale
1,35 kg Hvete
300 gram Acid

Humle og krydder

15 gram Fuggles 60 min.

Andre ingredienser

10 gram gjærnæring 10 min
110 gram French medium toast eikechips
650 gram Bringerbær , 600 gram Bjørnebær og 1 kg jordbær tilsatt på 8 liter 5.1.2019

Meskeinformasjon

60 min på 67 grader.
10 min 76,7 grader.

Gjærtype

Brett Brux

Gjærmengde

ca 200 bill celler

Informasjon om gjæring

Wlp 677 tilsatt 2.3.17
Stått på ca 20 grader i et år.

Kommentarer


[BBcode]