Maris Otter Pale Malt 5 EBC 1000 g
Pilsner Malt 3 EBC 1400 g
Munich Malt 25 EBC 150 g
Briess Special Roast 100 EBC 150 g
Amber Malt 69 EBC 100 g
Wheat Malt 3 EBC 100 g
Hjemmelaget mørk sirup 300 EBC 250 g
Archer 3.9 % 30 g 90 min
Archer 3.9 % 20 g 0 min
Saaz 2.9 % 20 g 0 min
0.2g/l CaCl og 0.1g/l ph5.2 Stabilizer i alt vann
Irish moss og Gjærnæring siste 15 min
Brewers Clarex og O2 i gjæringskar.
Hjemmelaget mørk sirup av 250g sukker tilsatt siste 15 min i kok. (Sukker kokes 20 min med 2,5dl vann og 0,5g sitronsyre.
Tilsett 0,5g kaustisk soda (NaOH) løst I 2cl vann, deretter 0.5g CaCO3 og 5g
hjortesalt.
Sett i varmluftovn ved 140 grader, 3t uten lokk.
Sukkertemp ender på ca 125 grader.
Tynn ut med 0,5 dl vann)
64 grader 90 min
Saison Dupont
2L Starter
Gjær dyrket frem fra Saison Dupont dregs.
18 grader 4 dager, 20 grader 10 dager. 2 dager cold crash før flasking med 8g/l sukker.