Klasse
5A Engelsk brown ale
Brygget
30. juni 2019
Flasket
3. august 2019
Alkoholstyrke
4,7%
Farve (EBC)
9
OG/FG
1048 / 1014
Bitterhet (IBU)
25,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
23,0l
Mengde ferdig øl
20,0l
Gjærbare ingredienser

Maris Otter Pale: 3600 g
Crystal 45 L: 400 g
Caramunich III: 300 g
Pale Choco: 200 g
Extra Dark Crystal: 100 g

Humle og krydder

Challanger: 22 IBU @ 60 min
Fuggels: 3 IBU @ 5 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

66 C i 60 min
72 C i 30 min
78 C i 10 min

Gjærtype

WLP013

Gjærmengde

220 mrd celler

Informasjon om gjæring

18-20 grader i 14 døgn

Kommentarer


[BBcode]