Pilsner Malt 3 EBC 8000 g
Maris Otter Pale Malt 5 EBC 2000 g
Special B 230 EBC 500 g
Aroma Malt 150 EBC 200 g
Chocolate Malt 800 EBC 200 g
Candi Syrup Inc D-180 200 EBC 1350 g
Cane Sugar (light) 20 EBC 243 g
Fuggle 5.0 % 60 g 60 min
East Kent Golding 5.5 % 30 g 15 min
Hallertauer 2.5 % 40 g 15 min
Fuggle 5.0 % 20 g 1 min
Hallertauer Mittelfruh 3.0 % 20 g 1 min
Candi Syrup Inc D-180 = BrewFerm Candi sirup mørk
Vannjustering:
CaSO4 (meskevann): 9 gram
CaCl2 (meskevann): 4,5 gram
1 min ren oksygen.
Brewers Clarex
Irish Moss og gjærnæring.
Meskes på 66 grader, mesk i 90 min.
Utmesk 10 min.
NoSparge 45 liter meskevann. Kok 90 min.
SafAle T-58
2 poser
17 grader to dager.
Resten, 12 dager, på 25 grader.