Klasse
3A Helles bock/maibock
Brygget
30. mai 2019
Flasket
8. september 2019
Alkoholstyrke
7,0%
Farve (EBC)
12,4
OG/FG
1,068 / 1,015
Bitterhet (IBU)
31,5 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
27,0l
Mengde ferdig øl
26,0l
Gjærbare ingredienser

3,7 kg barke pilsner
1,8 kg vienna
1,4 kg munich
1 kg maris otter
0,15 kg acidulated

Humle og krydder

32g Hallertau Magnum @ 60min
15g Hallertau Mittelfrü @ 15min
5g Hallertau Mittelfrü @ steep

Andre ingredienser

WLP833

Meskeinformasjon

67*C->72*C->77*C

Gjærtype

WLP833

Gjærmengde

2,02M celler/mL/*P

Informasjon om gjæring

8*C pitch + en dag
10*C tre dager
15*C tre dager
17*C fem dager
Tre dager nedramping til cc

Kommentarer


[BBcode]