Klasse
8D Porter
Brygget
27. mars 2019
Flasket
30. november 2019
Alkoholstyrke
5,7%
Farve (EBC)
70
OG/FG
1058 / 1014
Bitterhet (IBU)
30,0 ()
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
23,0l
Gjærbare ingredienser

5300 gr.Maris Otter
600 gr. Blackmalt

Humle og krydder

50 gr: Cascade 7% 60 Min.
20 gr. Lakris 30 min

50 gr. tørre apelsinskall etter 7 dgr.

Andre ingredienser

Protafloc
Gjærnæring

Meskeinformasjon

Mesk 65,5 grader 60 min
Utmesk 78 grader 5 Min.

Gjærtype

S-04 2. gen slurry

Gjærmengde

3 Dl slurry

Informasjon om gjæring

16 dager på 18 grader

Kommentarer


[BBcode]