Klasse
12D Flamsk brun/Oud bruin
Brygget
2. mai 2017
Flasket
15. januar 2017
Alkoholstyrke
6,3%
Farve (EBC)
60
OG/FG
1,063 / 1,015
Bitterhet (IBU)
0,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
22,0l
Mengde ferdig øl
18,0l
Gjærbare ingredienser

Malt
Sukker til annengangsgjæring på flaske

Humle og krydder

Ikke humle
Røstede eiketerninger

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

mesket i 60 min på 64 - 66 grader C

Gjærtype

wlp 655

Gjærmengde

3 stk reagensrør

Informasjon om gjæring

Syrnet med melkesyrebakterier fra Biola i 36 timer på ca 40 grader.
Deretter kokt opp og tilsatt gjærmix.
Gjæret i romtemperatur i ca 8 måneder-

Kommentarer


[BBcode]