Klasse
13E Andre tilsetninger (basistype 8B Sweet stout)
Ekstra ingredienser
Laktose og kakaonibs
Brygget
18. mai 2019
Flasket
3. juni 2019
Alkoholstyrke
5,5%
Farve (EBC)
80
OG/FG
1072 / 1025
Bitterhet (IBU)
23,0 (N)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
23,0l
Mengde ferdig øl
20,0l
Gjærbare ingredienser

Marisotter
Sjokolademalt
Caramelmalt
Roasted Barley

Humle og krydder

Fuggles

Andre ingredienser

Whirfloc
Gjærnæring
Kakaonibs
Laktose

Meskeinformasjon

67 grader i 60 min
75 grader i 15 min

Gjærtype

002

Gjærmengde

2 pk

Informasjon om gjæring

19 grader i 16 dager

Kommentarer


[BBcode]