Klasse
3C Doppelbock
Brygget
28. januar 2018
Flasket
20. februar 2018
Alkoholstyrke
7,7%
Farve (EBC)
32
OG/FG
1,077 / 1,018
Bitterhet (IBU)
25,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
19,0l
Mengde ferdig øl
14,0l
Gjærbare ingredienser

Munich 15 ebc 5000g
Pils 3 ebc 1000g
Crystal 120 ebc 200g
Carafa I 900 ebc 50g

Humle og krydder

Perle 9% 18g 90min
Perle D 4,3% 15g 90min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

BIAB m/25 liter vann.
67C i 50min, øker til 75C og fjerner malt.

Gjærtype

Saflager w34/70

Gjærmengde

4dl slurry

Informasjon om gjæring

Gjæres på 10C frem til flasking

Kommentarer

Lagret i kjellerbod


[BBcode]