Klasse
2A Moderne mørk lager
Brygget
10. november 2019
Flasket
17. november 2019
Alkoholstyrke
5,5%
Farve (EBC)
40
OG/FG
1060 / 1018
Bitterhet (IBU)
25,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
15,0l
Mengde ferdig øl
12,0l
Gjærbare ingredienser

3.10 kg CHÂTEAU MUNICH (25.0 EBC) Grain 6 56.7 % 2.02 L
1.60 kg CHÂTEAU PILSEN 2RS (3.0 EBC) Grain 7 29.3 % 1.04 L
0.29 kg Caramunich II (Weyermann) (124.1 EBC) Grain 8 5.3 % 0.19 L
0.29 kg Melanoidin (Weyermann) (59.1 EBC) Grain 9 5.3 % 0.19 L
0.19 kg CHÂTEAU SPECIAL B® (300.2 EBC) Grain 10 3.5 % 0.13 L

Humle og krydder

8.03 g Hallertau Magnum [14.00 %] - First Wort 60.0 min Hop 11 16.6 IBUs -
26.76 g Saaz [3.00 %] - Boil 30.0 min Hop 12 9.0 IBUs -

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

69 grader i 30 min
72 grader i 30 min

Gjærtype

WLP833

Gjærmengde

2,5x pitchrate

Informasjon om gjæring

9 grader til 3-4 poeng fra ønsket FG

Kommentarer


[BBcode]