-Vørter
-Bringebær
-Appelsiner
-Sukker
-Humle: Hersbrucker & Tettnang
-Krydder: Kamilleblomst
«Formesket» umaltede flaket hvete i forkant i 40min.
Tilsatte pilsner & hvetemalt sammen med den umaltede flaket hveten Og startet hovedmesk på 68grader i 60min. Økte tempertatur til 75grader siste 5min
M20
3 pakker tørrgjær
Rehydrert tørrgjær i vørter på 20grader.
Økte temperaturen rolig opp mot 27grader over en periode på 8døgn for å få «banan esterpreg» med hennsikt. Sto på 27 grader i yttligere tre døgn før temperatur ble satt til 18 grader resterende gjæringstid før flasking.
EBC og IBU kan fravike da tallene er hentet ut ifra «Brewfather» app som jeg ikke helt har forstått meg på enda. Hper på forståelse for dette og god smaking!
Ølr Ølsmidr
(«Full ølbrygger» på gammeltnorsk).