Klasse
2A Moderne mørk lager
Brygget
18. august 2018
Flasket
15. september 2018
Alkoholstyrke
5,1%
Farve (EBC)
30
OG/FG
1052 / 1013
Bitterhet (IBU)
34,5 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
20,0l
Mengde ferdig øl
17,0l
Gjærbare ingredienser

Simpson Caramalt
Amber Malt
Munich Malt
Chocolate Malt
Oats
Pale Malt

Humle og krydder

Chinook

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Mesket i 1,5 time startet på 65 grader i ca 30 min for så 1 time på 66-67 grader.

Gjærtype

Mangrove M76 Tørrgjæ

Gjærmengde

2 pk

Informasjon om gjæring

Gjæret i to omganger.
Først 2 uker med en pakke på ca 6-8 grader for så 2 nye uker med ny pakke med 10 grader.

Kommentarer


[BBcode]