Klasse
7D Weizenbock
Brygget
16. juli 2018
Flasket
31. juli 2018
Alkoholstyrke
7,0%
Farve (EBC)
75
OG/FG
1060 / 1010
Bitterhet (IBU)
25,0 (O)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
22,0l
Mengde ferdig øl
20,0l
Gjærbare ingredienser

Munich dark 3,6kg
pilsen malt 2kg
crisp crystal 0,5kg
Crisp carafa spesial II 0,2kg
Wayerman Chocolate Rye 0,2kg

Humle og krydder

Northern brewer 50gr.

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

55 grader i 15 min
66 grader i 60 min
78 grader i 15 min

Gjærtype

Wlp 400

Gjærmengde

Surry 1 liter

Informasjon om gjæring

21grader i 14 dg.

Kommentarer


[BBcode]