Klasse
8D Porter
Brygget
4. september 2018
Flasket
16. oktober 2018
Alkoholstyrke
5,2%
Farve (EBC)
74
OG/FG
1064 / 1024
Bitterhet (IBU)
40,0 (R)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
39,0l
Mengde ferdig øl
34,0l
Gjærbare ingredienser

3925g Pale Malt
3775g Maris Otter
1100g Munich Wheat
1100g Crystal Malt 120 EBC
650g Pale Chocolate
450g Chocolate Wheat

Humle og krydder

50g EKG 5,7% @ 60 min
30g Northern Brewer 6% @ 60 min
20g EKG 5,7% @ 30 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

68 grader i 60 min
76 grader i 10 min

Gjærtype

WLP028

Gjærmengde

Ca 400 mrd celler

Informasjon om gjæring

19 grader i 14 dager

Kommentarer


[BBcode]