Klasse
10D Saison
Brygget
26. februar 2019
Flasket
12. mars 2019
Alkoholstyrke
8,0%
Farve (EBC)
7
OG/FG
1066 / 1006
Bitterhet (IBU)
35,0 (B)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
75,0l
Mengde ferdig øl
62,0l
Gjærbare ingredienser

Pale malt
Flaket mais
Hvete malt

Humle og krydder

Magnum
Amarillo

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Mesker på 67 grader i 90 min
utmersk 78 i 10 min
koker i 90 min.

Gjærtype

WLP 670

Gjærmengde

2 liter forkultur

Informasjon om gjæring

overfører til oksygenfri tank i lukket system på 18 grader. tilsetter gjær og la stige til 20, deretter til 22, så til 25.
Gjærer ut på 3 uker.

Kommentarer


[BBcode]