Klasse
12C Flamsk rød
Brygget
4. februar 2018
Flasket
5. februar 2019
Alkoholstyrke
6,2%
Farve (EBC)
36
OG/FG
1,051 / 1,004
Bitterhet (IBU)
11,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
11,0l
Mengde ferdig øl
8,0l
Gjærbare ingredienser

2,5 kg Pils malt
2 kg Flaka Hvete
1 kg Munich
500 gram Havre
300 gram Crystal 120L
200 gram Crystal 40L
80 gram Carafa 2

Humle og krydder

23 gram EKG 60 min.

Andre ingredienser

1 stk Protafloc 15 min.
1 teskje gjærnæring 10 min.
5 kg Bjørnebær 4-6 mnd.

Meskeinformasjon

55 grader i 15 min.
67 grader i 45 min.
76,7 grader i 10 min.

Gjærtype

WLP 400 og WB 06

Gjærmengde

ca 300 bill celler

Informasjon om gjæring

Sour Mix tilsatt etter 14 dager.Dregs fra Mariage Parfait , Vat 108 og Geuze Boon.
Gjæra på rundt 20 grader i et år.

Kommentarer

Inspirert av Gahr Brambozen.


[BBcode]