Klasse
4I Amerikansk amber
Brygget
28. september 2018
Flasket
1. oktober 2018
Alkoholstyrke
6,5%
Farve (EBC)
27
OG/FG
1062 / 1010
Bitterhet (IBU)
49,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
20,0l
Gjærbare ingredienser

Pale Malt, Maris Otter (Thomas Fawcett) (5,9 EBC)
Crystal Malt - 60L (Thomas Fawcett) (120,0 EBC)
Munich (25,0 EBC)
Caramalt (Thomas Fawcett) (29,6 EBC)
Chocolate Malt (Thomas Fawcett) (1178,0 EBC)

Humle og krydder

Chinook [13,00 %] - First Wort 90,0 min
Cryo - Chinook [23,50 %] - Steep/Whirlpool 30,0 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

30 min 63 grader
30 min 67 grader
10 min 78 grader

Gjærtype

California Ale (Whit

Gjærmengde

3

Informasjon om gjæring

14 dager 18 grader

Kommentarer


[BBcode]