Klasse
3C Doppelbock
Brygget
12. august 2017
Flasket
4. mars 2018
Alkoholstyrke
11,4%
Farve (EBC)
60
OG/FG
1,114 / 1,030
Bitterhet (IBU)
40,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
55,0l
Mengde ferdig øl
45,0l
Gjærbare ingredienser

Munich1 32,5%
vienna 28,7%
Caramunich II 7,6%
Caravienna 2,6%
Caraffa Spesial 1 1,9%
Special B 1,9%
Special roast Briess 1,9%

Humle og krydder

Hallertau magnum 45 min 18,2 IBU
Hallertau magnum 10 min 20,4 IBU

Andre ingredienser

20 g kalsiumclorid

Meskeinformasjon

10 min 55 grader
65 min 66 grader
10 min 73 grader
10 min 78 grader

Gjærtype

wlp 833

Gjærmengde

slurry fra corona

Informasjon om gjæring

steike merkelig i hytt å pine startet på 10 over 18 og ned igjen i løpet av første uka

Kommentarer


[BBcode]