Klasse
4E Amerikansk pale ale
Brygget
14. januar 2020
Flasket
25. januar 2020
Alkoholstyrke
6,2%
Farve (EBC)
10
OG/FG
1,061 / 1,014
Bitterhet (IBU)
41,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
13,0l
Mengde ferdig øl
10,0l
Gjærbare ingredienser

3 kg Maris Otter
600 gram Flaket Havre
390 gram Flaket Hvete
390 gram Hvete
120 gram Acid
120 gram Risskall

Humle og krydder

3 gram Vic Secret FWH
15 gram Vic Secret 9 min.
82 gram Vic Secret Hopstand 15 min.
30 gram Vic Secret 7 dager
70 gram Vic Secret 2 dager

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

64-66 grader i 70 min.
72 til 75 grader i 10 min.

Gjærtype

Safale S-04

Gjærmengde

1 pk

Informasjon om gjæring

18,5 til 21 grader over 11 dager

Kommentarer


[BBcode]