Klasse
5A Engelsk brown ale
Brygget
18. juni 2019
Flasket
11. desember 2019
Alkoholstyrke
4,1%
Farve (EBC)
42
OG/FG
1,046 / 1,014
Bitterhet (IBU)
27,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
23,0l
Gjærbare ingredienser

Munich Malt 92,2%
Karamell Malt 7,7%

Humle og krydder

Cluster
Cascade

Andre ingredienser

Baking Soda (NaHCO3)
Lactic Acid
Whirlfloc
Yeast Nutrients
Clarity Ferm
oksygen

Meskeinformasjon

67 grader i 60 min
77 grader i 15 min

Lavt utbytte pga grov kverning og rask skylling.

Gjærtype

M15

Gjærmengde

1,5 liter starter

Informasjon om gjæring

gjæret på 18 grader i 9 dager og CC på 0 grader i 3 dager.

Kommentarer


[BBcode]