Klasse
1E Münchener helles
Brygget
10. februar 2019
Flasket
8. mars 2019
Alkoholstyrke
5,0%
Farve (EBC)
9
OG/FG
1050 / 1012
Bitterhet (IBU)
17,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
14,0l
Mengde ferdig øl
12,0l
Gjærbare ingredienser

Pils-, munich- og melanoidinmalt.

Humle og krydder

Hallertauer Mittelfrueh

Andre ingredienser

Vann fra Maridalsvannet, Lactic acid, Calsium Chloride, Epsom salt og salt.

Meskeinformasjon

Proteinsteg, hovedsteg og utmesk med batch sparge.

Gjærtype

WLP833

Gjærmengde

ca. 220 milliarder

Informasjon om gjæring

Tilsatt clarex og nærmere 1,5min med okygen via brusestein. Fermentert på 10 grader i ca. 2 uker, 2 dager diacetylrest på 20 grader, gradvis senkning over flere dager til cold crash ved 2 grader og tilsetter da ising glass for klarning. Has på fat etter en ca. en ukes tid.

Kommentarer


[BBcode]