Klasse
3C Doppelbock
Brygget
13. januar 2019
Flasket
30. november 2019
Alkoholstyrke
6,3%
Farve (EBC)
32
OG/FG
1066 / 1018
Bitterhet (IBU)
20,5 ()
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
23,0l
Mengde ferdig øl
21,0l
Gjærbare ingredienser

2800 gr. Pilsmalt
4200 gr. Munchnermalt
286 gr. Caramunic 2 malt
114 gr. Caraffa Spesial 2 malt

Humle og krydder

25 gr Perle 9% 60 min

Andre ingredienser

Protafloc
Gjærnæring

Meskeinformasjon

Mesk 75 min. 65,5 grader
Utmesk 10 min. 76 grader

Gjærtype

WLP 833

Gjærmengde

4 dl. slurry 2. gen.

Informasjon om gjæring

Gjeret 23 dager på 13 grader.

Kommentarer


[BBcode]