Klasse
3C Doppelbock
Brygget
23. september 2018
Flasket
18. desember 2018
Alkoholstyrke
6,0%
Farve (EBC)
55
OG/FG
1062 / 1018
Bitterhet (IBU)
20,0 ()
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
22,0l
Gjærbare ingredienser

Malt,
6,5kg.Munic Malt
0,5 kg Caramell Malt
0,25 kg. Carafa ll

Humle og krydder

25 gr Perle 60 min.

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Dobbeltmesket:
Mesk 1, 65,5 grader 75 min -Utmesk 77 grader 10 min.
Mesk 2, 66 grader 75 min- Utmesk 77 grader 10 min.
Hver mesk skyllet med ca 2 liter.

Gjærtype

WLP 833

Gjærmengde

2 pk. fersk

Informasjon om gjæring

16 dager på 12-13 grader øket temp til 18 grader i ytterligere 8 dager.

2 pk. pitchet rett i karet.

Kommentarer


[BBcode]