Klasse
13G Heimabrugg
Brygget
22. mai 2019
Flasket
30. mai 2019
Alkoholstyrke
7,6%
Farve (EBC)
12
OG/FG
1076 / 1018
Bitterhet (IBU)
10,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
45,0l
Mengde ferdig øl
45,0l
Gjærbare ingredienser

Pilsner Malt 3 EBC 7600 g
Pale Malt 7 EBC 9000 g

Humle og krydder

Saaz 2.8 % 80 g Whirlpool
Saaz 2.8 % 80 g 15 min

Andre ingredienser

1 ts gjærnæring
2 ts Irish Moss

I kork Lactol
2 ts klorid og 2 ts sulfat

Meskeinformasjon

Mash step 69 °C 90 min
Utmesk 78 °C 10 min

Gjærtype

Sigmund's Kveik

Gjærmengde

litt

Informasjon om gjæring

39 °C 5 days

Kommentarer


[BBcode]