Klasse
4E Amerikansk pale ale
Brygget
15. januar 2019
Flasket
28. januar 2019
Alkoholstyrke
5,6%
Farve (EBC)
12,7
OG/FG
1,054 / 1,011
Bitterhet (IBU)
40,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
24,3l
Mengde ferdig øl
19,0l
Gjærbare ingredienser

Salome pale malt, viennamalt, carapils, carared, carablond, hvetemalt.

Humle og krydder

Medusa

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Infusjonsmesk på 66 grader i 60 minutter, utmesk og skylling på 75 grader

Gjærtype

WLP001

Gjærmengde

2 pakker i starter

Informasjon om gjæring

Primærgjæring på 18 grader i fire døgn, deretter gradvis økning til 21 grader i resten av gjæringsperioden.

Kommentarer


[BBcode]