Klasse
11B Mørk sterk belgisk ale
Brygget
4. februar 2017
Flasket
3. mars 2017
Alkoholstyrke
8,7%
Farve (EBC)
57
OG/FG
1076 / 1010
Bitterhet (IBU)
24,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
20,0l
Mengde ferdig øl
18,75l
Gjærbare ingredienser

3230 gr. Pilsmalt, EBC 3,5
2790 gr. Maris Otter , EBC 5,5
1280 gr. Muscovado sugar, EBC 550

Humle og krydder

15 gr. Columbus pellets, IBU 12,9 tid 01:00
15 gr. Hallertau Mittelfrüh, IBU 2,7 tid 00:15

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

65 grader, 60 min
78 grader, 10 min

Gjærtype

WLP 500 Abbey Ale ye

Gjærmengde

146 ml. Slurry

Informasjon om gjæring

18-20 grader 13 dager

Kommentarer


[BBcode]