Klasse
12E Berliner weisse
Brygget
28. desember 2018
Flasket
28. februar 2019
Alkoholstyrke
3,9%
Farve (EBC)
5
OG/FG
1035 / 1004
Bitterhet (IBU)
0,0 (B)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
70,0l
Mengde ferdig øl
60,0l
Gjærbare ingredienser

Pilsmalt
Hvetemalt

Humle og krydder

Nelson Sauvin

Andre ingredienser

Lactol
Sour Pitch

Meskeinformasjon

Mesker på 66 i 60min
Utmesk på 78 i 15 min
hever tempen til 90 før kjøling til 40, senker ph med lqctol, tapper til konisk tilsetter Sour Pitch, trekker ph ned til 3,5.
kjøler til 20 tilsetter litt humle og tilsetter gjær.

Gjærtype

WLP 645

Gjærmengde

1rør starter på 2,7l

Informasjon om gjæring

Gjærer på 20 grader i 2 uker, deretter ettergjæring på fat tilsetter sukker, 130gr pr 19liter.

Kommentarer

Dette er et råøl.


[BBcode]