Klasse
2C Märzen
Brygget
15. januar 2022
Flasket
30. januar 2022
Alkoholstyrke
5,9%
Farve (EBC)
21
OG/FG
1,054 / 1,010
Bitterhet (IBU)
26,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
28,0l
Mengde ferdig øl
26,0l
Gjærbare ingredienser

1.6 kg (25%) — BestMalz Munich — Korn — 15 EBC
1.6 kg (25%) — BestMalz Munich Dark — Korn — 28 EBC
1.6 kg (25%) — BestMalz Vienna — Korn — 9 EBC
1.3 kg (20.3%) — BestMalz Pilsen Malt — Korn — 3.5 EBC
300 g (4.7%) — BestMalz Caramel Munich I — Korn — 90 EBC

Humle og krydder

16 g (21 IBU) — Merkur (Hallertauer Merkur) 13.9% — Kok — 60 min

22 g (6 IBU) — Smaragd (Emerald) 6% — Kok — 15 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Temperatur — 66 °C — 45 min

Dextrinization Rest — 72 °C — 20 min

Mash-Out — 78 °C — 10 min

Gjærtype

Lallemand (LalBrew)

Gjærmengde

Slurry

Informasjon om gjæring

Primær — 12 °C — 12 dager

Diacetyl — 18°C — 2 dager

Kommentarer


[BBcode]