Klasse
12A Gueuze lambic
Brygget
25. desember 2018
Flasket
9. juni 2019
Alkoholstyrke
7,0%
Farve (EBC)
16
OG/FG
1056 / 1002
Bitterhet (IBU)
20,0 (B)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
22,0l
Gjærbare ingredienser

5 kg pils
1 kg hvete
0,5 munich
0,2 flaket hvete

Humle og krydder

10 gr Perle 60 min
10 gr Hallertau Blanc 10 min
10 gr Nelson 10 min
10 gr Mandarina 0 min
20 gr Mandarina tørr
20 gr Hallertau Blanc tørr
Zest av appelsin

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

45 gr 30 min
55 gr 15 min
62 gr 30 min
67 gr 15 min

Gjærtype

Saison brett / Lacto

Gjærmengde

1 rør

Informasjon om gjæring

+ dregs

Kommentarer


[BBcode]