Klasse
9E Imperial stout
Brygget
4. oktober 2019
Flasket
18. oktober 2019
Alkoholstyrke
7,1%
Farve (EBC)
106
OG/FG
1,079 / 1,025
Bitterhet (IBU)
33,0 (O)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
20,0l
Gjærbare ingredienser

Pale Ale malt (5kg)
Flaket havre (0,4 kg)
Chateau Crystal (0,3 kg)
Chokolate malt (0,3 kg)
Flaket barley (0,2kg)
Chateau Roadted Barleu (0,2kg)
Chateau Special B (0,2kg)

Humle og krydder

35g. Northern Brewer (60m.)
11g. Goldings (15m.)

Andre ingredienser

Lactose (200g)
Mørk kandissukker (750g)
Kakao 100g (i gjæring)

Meskeinformasjon

66g. 70 min
78g. 10 min.

Gjærtype

Mangrove Jakc's M15

Gjærmengde

2 pk.

Informasjon om gjæring

19,5 grader, 7 dager.
21,0 grader 7 dager.

Kommentarer

Kakao er kokt opp i vann og tilsatt 7 dager ut i gjæring.


[BBcode]