Klasse
6E New England IPA
Brygget
12. september 2020
Flasket
28. september 2020
Alkoholstyrke
6,4%
Farve (EBC)
7,1
OG/FG
1,064 / 1,011
Bitterhet (IBU)
40,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
19,0l
Gjærbare ingredienser

Flaket Havre, Pilsner

Humle og krydder

Mosaic, Citra

Andre ingredienser

CaCl, CaSO4, MgSo4, NaCl, CoCo3, Melkesyre

Meskeinformasjon

67 grader a 60 minutter

Gjærtype

Lallemand New Englan

Gjærmengde

2 pk

Informasjon om gjæring

3 dager 19 grader
8 dager 20 grader
3 dager 21 grader

Kommentarer

Tappet på fat 28.09.2020. Tappet direkte fra fat til flaske via TapCooler mottrykksfyller. Denne har jeg ikke helt fått teken på(tidligere flasker har hatt noe mye kullsyre). For sikkerhets skyld rådes dere til å åpne forsiktig over vask.


[BBcode]