Pils malt: 5000gr
Vienna: 500gr
Cara pils: 300gr
Flaked oats: 300
Cara rye: 200gr
Amarillo 30gr ved 45 min
Amarillo 40gr ved 15min
Amarillo 100gr ved cold crash
Habbanero 30gr tilført gjæringskar ved cold crash
Calcium Sulphate 6gram i malten, 4gram i skyllevann
Calcium Chloride 4gram i malten, 2gram i skyllevann
Protaflock
Yeast nutrient
Mash in 64grader
Beta amylase/Maltose rest 66grader i 70 min
Mash out 77grader i 10 min
Boil 102grder i 90min
WLP833 German Bock L
2 ltr starter ved 1
Kjølt ned til 8 grader, gjæret på 10 grader i 14 dager. Diasetylrest 2 grader per dag opp til 20 grader, så cold crash 4 dager før fating.
1 pose habbanero, delt i 2 tatt ut stilk og frø.
Varmebehandlet 3 min på alufolie i stekovn på 250 grader. Totalt ca 30 gram til 22 ltr i gjæringskar.