Klasse
3C Doppelbock
Brygget
18. juni 2018
Flasket
2. juli 2018
Alkoholstyrke
8,5%
Farve (EBC)
40,6
OG/FG
1,086 / 1,022
Bitterhet (IBU)
26,0 (O)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
20,0l
Mengde ferdig øl
19,0l
Gjærbare ingredienser

Pilsner malt
Munchener malt
Cara-pils malt
Caramunich malt
Carafa III Malt

Humle og krydder

Hallertauer Mittelfrüh
Colombus

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

BIAB metode. Mesket 75 min på 66 grader, mash-out 75 grader 10 min

Gjærtype

Fermentis W-34/70

Gjærmengde

4 pk

Informasjon om gjæring

Gjæret 5 dg 9 grader øket gradvis til 12 grader over 14 dg. øket til 20 grader i 2 dg

Kommentarer


[BBcode]