Klasse
9A Engelsk barley wine
Brygget
2. oktober 2018
Flasket
24. oktober 2018
Alkoholstyrke
10,6%
Farve (EBC)
40
OG/FG
1,096 / 1,017
Bitterhet (IBU)
46,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
19,0l
Mengde ferdig øl
16,5l
Gjærbare ingredienser

Palemalt, munich light, caragold, dark crystal, roasted barley, glukose.

Humle og krydder

East Kent Golding, Willamette.

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

60 minutter infusjonsmesk på 66 grader.

Gjærtype

WLP013

Gjærmengde

2 pk i 3 l starter

Informasjon om gjæring

Primærgjæring på 17 grader i fire døgn, deretter gradvis økning til 21 grader som ble holdt resten av gjæringsforløpet.

Kommentarer


[BBcode]