Klasse
3E Klassisk norsk juleøl
Brygget
2. oktober 2018
Flasket
22. oktober 2018
Alkoholstyrke
7,0%
Farve (EBC)
35
OG/FG
1079 / 1026
Bitterhet (IBU)
30,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
24,0l
Mengde ferdig øl
22,0l
Gjærbare ingredienser

Munich
carahell
Melanoiden
caramel
Chocolate
Maris otter
cassonadesukker

Humle og krydder

Horizon
Citra
EKG

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

68 grader i 60 min
75 grader i 30 min

Gjærtype

Saflager w 34/70

Gjærmengde

300 ml slurry

Informasjon om gjæring

10 grader i 10 dager
Økte temp 1 grad hver dag til 20 grader
gjæret i 20 dager

Kommentarer


[BBcode]