Klasse
1D Tysk pilsner
Brygget
5. januar 2019
Flasket
2. februar 2019
Alkoholstyrke
5,1%
Farve (EBC)
5
OG/FG
1,046 / 1,007
Bitterhet (IBU)
40,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
30,0l
Mengde ferdig øl
24,0l
Gjærbare ingredienser

Malt
5,15 kg pilsnermalt
0,15 kg syremalt

Humle og krydder

Humle
47 Perle @60
35 gr Hallertauer M.fr. @ 15
35 gr Hallertauer M.fr. @ 5

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Mesket på 63 + 72 grader. Utmesk på 77 grader.

Batch sparge

Gjærtype

w-34/70, starter

Gjærmengde

600 milliarder celle

Informasjon om gjæring

10 grader. Diacetylrast på 16.

Kommentarer


[BBcode]