Klasse
10A Belgisk blond
Brygget
31. desember 2018
Flasket
15. januar 2019
Alkoholstyrke
5,12%
Farve (EBC)
9,8
OG/FG
1,053 / 1,014
Bitterhet (IBU)
20,8 (B)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
28,0l
Mengde ferdig øl
22,0l
Gjærbare ingredienser

Bohemian pilsner malt 4 ebc 5 kg
Hvete malt 1,25 kg
Biscuit malt 50 ebc 150g
Rugmalt 10 ebc 150g

Humle og krydder

Hallertau Blanc, 8,9% 17 g 90 min
E.K. Golding 5.8% 28 g 10 min
Celeia Styrian Golding. 3.2% 4 g 0 min

Andre ingredienser

1/2 ts gjærnæring - 15 min kok
1 stk protafloc - 15 min kok

1 stk carolina reaper tilsatt i gjæringskaret i 1 dag. Fra dag 12 til dag 13 under utgjæring

Meskeinformasjon

Mesk temp og tid
60 min. 65 c

Gjærtype

Safale BE-134

Gjærmengde

11,5g

Informasjon om gjæring

Gjæret i 14 dager på 22 grader.

Kommentarer


[BBcode]