Klasse
4E Amerikansk pale ale
Brygget
1. desember 2019
Flasket
15. desember 2019
Alkoholstyrke
5,4%
Farve (EBC)
20
OG/FG
1,051 / 1,012
Bitterhet (IBU)
37,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
24,0l
Gjærbare ingredienser

4kg BestMalz Pale Ale
1.2kg BestMalz Caramel Aromatic
200g Weyermann Carared
200g Flaket havre

Humle og krydder

18g Magnum 12,2% AA @ 60
22g Sabro 14,5% AA @ 10
40g Sabro 14,5% AA @ 0
100g Sabro 14,5% AA @ Dry (day 4)

Andre ingredienser

5g Irish Moss
0.5g Servomyces

Meskeinformasjon

30 min @ 65degC
30 min @ 68degC
15 min @ 75degC

Gjærtype

US-05

Gjærmengde

2 pakker rehydrert

Informasjon om gjæring

3 dager 16degC
1 dag 17degC
10 dager 18degC

Kommentarer


[BBcode]