Klasse
4G Kölsch
Brygget
11. februar 2019
Flasket
24. februar 2019
Alkoholstyrke
4,8%
Farve (EBC)
4,3
OG/FG
1,045 / 1,008
Bitterhet (IBU)
24,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
20,0l
Gjærbare ingredienser

96% Weyermann extra pale pilsner malt
4% Weyermann Vienna malt

Humle og krydder

16 g Magnum @ 60 min
15 g Mittelfrüh @ 15 min

Andre ingredienser

Gypsym, CaCl, Protafloc, Brewer's Clarex, gelatin.

Meskeinformasjon

Mash in at 58 C
70 min at 63 C
20 min at 72 C
5 min at 77 C

Gjærtype

Imperial G03 Dieter

Gjærmengde

600 Billion

Informasjon om gjæring

Ferment at 14 degrees. When 2/3 of expected fermentation is complete, increase gradually to 18. Then coldcrash.

Kommentarer

Carbonated with wort.


[BBcode]