Klasse
12F Gose
Brygget
18. januar 2019
Flasket
17. februar 2019
Alkoholstyrke
5,3%
Farve (EBC)
10
OG/FG
1,050 / 10
Bitterhet (IBU)
12,0 (O)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
57,0l
Mengde ferdig øl
50,0l
Gjærbare ingredienser

Hvete malt, pilsner malt og pale ale malt

Humle og krydder

Humle: Perle
Krydder : salt Og koriander

Andre ingredienser

na

Meskeinformasjon

65 grader 90 min

Gjærtype

wlp300 hefeweizen

Gjærmengde

1 pk. 3l. starter

Informasjon om gjæring

Kjelesyrnet med idoform som jeg synes fungerer veldig godt.
Gjæret etter syrning på 18grader og på 20 siste to dager.

Kommentarer

Ikke filtrert og karbonet med sukkerlake.
muligens litt fersk ennå men synes den har en fin friskhet


[BBcode]