Klasse
4G Kölsch
Brygget
24. januar 2020
Flasket
25. februar 2020
Alkoholstyrke
4,9%
Farve (EBC)
9,4
OG/FG
1,047 / 1,010
Bitterhet (IBU)
20,5 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
38,0l
Mengde ferdig øl
36,0l
Gjærbare ingredienser

6,6kg BEST pils malt
1kg BEST Vienna malt
0.3kg Best Melanoidin malt

Humle og krydder

65g Hallertauer Mittelfrüh - 60min
35g Hallertauer Mittelfrüh - 15min

Andre ingredienser

protaflock
Gjærnæring
Brewers Clarex

Meskeinformasjon

65c i 60min
utmerk på 75c i 10min

Gjærtype

WLP029

Gjærmengde

2pk

Informasjon om gjæring

2pk WLP029 i 2,3L starter, så ca 300milliarder, beregnet med mr.malty

Gjæret i romtemperatur i kjeller (16c) i 14 dager, karbonert og modning på fat.

Kommentarer


[BBcode]