Klasse
3E Klassisk norsk juleøl
Brygget
29. april 2018
Flasket
24. juni 2018
Alkoholstyrke
7,1%
Farve (EBC)
74
OG/FG
1070 / 1015
Bitterhet (IBU)
33,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
40,0l
Mengde ferdig øl
36,65l
Gjærbare ingredienser

4260 gr. Pilsmalt, EBC 3,5
300 gr. Viennamalt, EBC 8
300 gr. Melanodin, EBC 70
140 gr. Munich malt, EBC 25
120 gr. Crystal red, EBC 400
60 gr. Chocolate, EBC 1000
60 gr. Amber, EBC 125
366 gr. D-180 Candy sirup, EBC 480
260 gr. Muscovado sugar, EBC 550
300 gr. Spraymalt, EBC 9

Humle og krydder

16 gr. Columbus pellets, IBU 12,9 tid 01:00
25 gr. Hallertau Mittelfrüh, IBU 4,5 tid 00:15

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

68°C 75 min
78°C 15 min

Gjærtype

WLP833 German Bock

Gjærmengde

610 ml. Slurry

Informasjon om gjæring

9-11 grader 28 dager

Kommentarer


[BBcode]