Klasse
4E Amerikansk pale ale
Brygget
17. februar 2020
Flasket
15. mars 2020
Alkoholstyrke
5,0%
Farve (EBC)
6
OG/FG
1045 / 1010
Bitterhet (IBU)
30,0 (O)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
130,0l
Mengde ferdig øl
115,0l
Gjærbare ingredienser

Hopshiner Pale
Pilsnermalt (Castle)
Bries Light pilsen malt (DME)
Dextrose
Rørsukker til karbonering

Humle og krydder

Amarillo
Mosaic

Andre ingredienser

Clairex
Wirlfloc
Gjærnæring
Gelatin

Meskeinformasjon

Brygget på bål, og derfor er tempstyring så som så. Mesket gradvis fra 45 grader til 65 grader hvor jeg mesket 1 time.

Gjærtype

US-05

Gjærmengde

~3 pakker per 20l

Informasjon om gjæring

Startet lavt på 15 grader med gradvis stigning til 22 grader på dag 14.

Kommentarer


[BBcode]