Klasse
3C Doppelbock
Brygget
22. desember 2017
Flasket
13. januar 2018
Alkoholstyrke
8,3%
Farve (EBC)
31
OG/FG
1,079 / 1,016
Bitterhet (IBU)
18,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
20,5l
Mengde ferdig øl
19,0l
Gjærbare ingredienser

Munich Light malt
Munich Dark malt
Pilsner malt
Caramunich malt
Melanoiden malt
Acid malt
Carapils

Humle og krydder

Hallertauer Mittelfrueh

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

10 min på 50 grader.
30 min på 65 grader.
40 min på 71 grader.
10 min på 77 grader.

Gjærtype

WLP833

Gjærmengde

Starter

Informasjon om gjæring

7 dager på 10 grader
9 dager på 17 grader
6 dager på 4 grader.

Kommentarer


[BBcode]